✓ 10 jaar ervaring ✓ meer dan 35 werknemers ✓ persoonlijke aanpak ✓ eisen van de klant voorop

Ramen wassen Pittem

Wij zijn uw ruitenwasser in Pittem met flexibele services.

Als ruitenwasserij lappen we allerlei ramen. Wij wassen ook ramen op hoge hoogte. Met een hoogtewerker bereiken we moeilijke plaatsen. Voor ons is geen oppervlak te groot of te klein. Van kantoor, showroom (autodealers, meubelwinkels, doe-het-zelf zaken) horeca, bakkerij, slagerij, kapsalon, winkels, apotheek, praktijk tot appartementsblok.

Wij wassen zowel voor professionelen als voor particulieren in Pittem en Egem. Bedrijven, winkeliers, vrije beroepen, instellingen en tehuizen, residenties of particuliere woningen kunnen op onze services rekenen.

Plan uw periodiek ramen wassen bij ons.

Wij stellen in samenspraak uw schoonmaakplan op. Stelselmatig poetsen van vensters tot glasgevels. Wekelijks of maandelijks, aan u de keuze.

Contacteer ons voor een eenmalige opdracht.

Volgende eenmalige opdrachten nemen we graag voor onze rekening: Ramen wassen bij oplevering, schoonmaken en ramen wassen voor een opendeurdag, feest, event. Ook het klaarstomen van uw zonnepanelen voor de lente kan tot een eenmalige opdracht behoren.

Ecologisch ruiten wassen met osmose reiniging.

Wat is osmose reiniging? Het gebruik van gefilterd water om te poetsen. De gebruikte filter is een halfdoorlatend membraan. De waterdeeltjes hechten aan aanslag, roet, zure regen, hierdoor spoelt vuil makkelijk af. Osmotisch reinigen is milieuvriendelijk en efficiënt. Zeep laat een vette film na en azijn tast de siliconenkit aan. Osmotisch water laat geen sporen na.

Onze glazenwassers komen naar jou toe. Wij zijn actief in regio Midwest en Zuid-West Vlaanderen. Onze ruitenwassers vertrekken vanuit Roeselare naar Pittem en Egem. Dienstencheques kunnen we niet aanvaarden voor ramenwasserij.

De aanpak waar we voor staan vindt u op de pagina professionele schoonmaak.