✓ 10 jaar ervaring ✓ meer dan 35 werknemers ✓ persoonlijke aanpak ✓ eisen van de klant voorop

Professionele schoonmaak in Pittem

Als professioneel schoonmaakbedrijf B2B leveren we eersterangs services in Pittem en Egem.

  • Periodieke schoonmaak in kantoorpanden, toonzalen, werkplaatsen, magazijnen, handelszaken, scholen, klinieken, tehuizen, publieke diensten, praktijken in Pittem.
  • Periodiek wassen van ramen van kantoorgebouwen, showrooms en andere grote volumes.
  • Voor syndici: periodiek schoonmaken gemeenschappelijke delen appartementsgebouwen (inkom- en traphallen, liften, gangen, parkeergarages).
  • Na verhuis, herinrichting, evenement of schadegeval: eenmalige schoonmaak van kantoren, winkels, horecazaken, magazijnen.
  • Bij oplevering: eenmalige opkuis van kantoor- & appartementsgebouwen, bedrijfssites e.d.
  • Verkoop van schoonmaakproducten & toiletartikelen.

Onze werkwijze is afgestemd op uw bedrijf of organisatie en het onderhoudsprogramma wordt in samenspraak opgemaakt met kennis van zaken. Dit is ons voorstel tot het meerstappenplan.

1. We komen ter plaatse om de opdracht in detail te bekijken, te bespreken en uw wensen te vernemen. Op deze basis kunnen we een correcte prijsofferte opmaken.

G

2. De periodiciteit is door u te bepalen en hangt af van een aantal factoren zoals de branche, de gebruiksintensiteit, de bedrijfsgewoonten, …

G

3. De gewenste timing voor de uitvoering: er zijn kortweg 2 mogelijkheden: ofwel tijdens de werkuren, ofwel erbuiten. Indien er binnen de werkuren kan gepoetst worden leggen we het beklemtonen we bij onze poetsmedewerker(s) steeds attentvol te zijn tegenover uw personeel en uw eventuele klanten. Indien buiten uw kantooruren dient te worden schoongemaakt: onze poetsers zijn ook gescreend op betrouwbaarheid en discretie.

G

4. De vaste medewerker(s) per klant is bij ons de norm. Daar zijn we op ingesteld. Ingeval van afwijking wordt de contactpersoon van uw bedrijf of organisatie vooraf verwittigd.

G

5. Bij elke opstart en dus eerste poetsbeurt is er sowieso de aanwezigheid van de zaakvoerder om alle gemaakte afspraken nog eens “on the spot” uit te leggen aan onze medewerker(s). De bedoeling is in de toekomst het script nauwgezet te volgen.

G

6. In kantooromgevingen gaat de bijzondere aandacht naar de elementen waar hygiëne en properheid cruciaal zijn: desks, toetsenborden, telefoons, printers, bedieningsknoppen, koffiemachines, microwaves, deurgrepen, leuningen.

G

7. Nadien nemen we regelmatig contact om te zien of alles verder naar wens verloopt. Dit is voor ons een belangrijke quality check.

Onze engagementen blijven voor de ganse duur van de samenwerking overeind.

  • Er zijn onze uitstekend opgeleide poetsers die op tijd verschijnen, zich gepast gedragen, de taal spreken, met plezier hun werk doen, voorzien zijn van alle nodige gerief.
  • De medewerkers werken bovendien zorgvuldig en beseffen dat elektronica en andere apparatuur voor uw onderneming van levensbelang is, dat alles netjes teruggeplaatst is, niets verloren gaat, zaken niet aan- of afgezet worden buiten uw instructies, …
  • De schoonmaak- & ontsmettingsproducten waarmee we werken zijn van de hoogste kwaliteit en zoveel mogelijk ecologisch. Milieuzorg is voor ons een thema.
  • Facturatie gebeurt helemaal volgens wat is afgesproken: bedragen, eenheden, vervaldata, kortingen worden correct toegepast.